День: 26.04.2021

Підготовка до літнього оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді влітку 2021 року

Про хід підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді Лебединської міської територіальної громади влітку 2021 року говорили сьогодні під час апаратної наради. Відповідно до протоколу засідання державної ТЕБ….

Творчі злети юних хореографів

23-24 квітня 2021 року відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «хореографічне мистецтво» – «Віночок дружби». На розгляд журі було представлено 50 відеоматеріалів конкурсних виступів…..

У Лебединській громаді відбулися заходи, присвячені 35-тій річниці Чорнобильської катастрофи

У день пам’яті Чорнобильської трагедії учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС разом з Лебединським міським головою Олександром Бакликовим вшанували пам’ять жертв аварії покладанням квітів до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської катастрофи….

Бібліотеки громади до 35-х роковин аварії на ЧАЕС

Чорнобиль – подія жахлива, безприкладна у світовій історії, з якою не порівняти жодної катастрофи. Ні загибель «Титаніка», ні аварії літаків чи вибухи у шахтах, хоч якими тяжкими втратами вони супроводжувались,….

Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…

23-26 квітня у Лебединському міському будинку культури відбулася фото експозиція «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…» присвячена 35-ій річниці дня пам’яті Чорнобильської трагедії. З кожним роком все далі відходять у минуле….

Відбувся обласний фестиваль-конкурс театральних колективів «Театральні обрії»

З 24 березня до 23 квітня у режимі онлайн проходив обласний фестиваль-конкурс театральних колективів «Театральні обрії», у якому взяли участь народний аматорський театр «Орфей» та аматорська дитяча драматична студія «Супутник»….

Вирішувались питання погашення податкового боргу

23 квітня у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулася нарада з питань погашення податкового боргу. Участь у нараді взяли перший заступник Лебединського міського голови Ольга Зікєєва, начальник фінансового управління….