Творчі злети юних хореографів

23-24 квітня 2021 року відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «хореографічне мистецтво» – «Віночок дружби». На розгляд журі було представлено 50 відеоматеріалів конкурсних виступів. У фестивалі взяли участь 893 вихованців з усієї області.

Лебединський центр позашкільної освіти активно долучився до заходу у таких двох номінаціях: «Український народний танець» та «Стилізований танець на основі українського народного танцю».

Зразковий хореографічний колектив «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко) змагався серед колективів вищого рівня виконавської майстерності. За високе володіння технікою стилізованого  українського  танцю «Молодичка» він був нагороджений дипломом І ступеня.

Хореографічні колективи «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) та «Шарм» (керівник Юлія Трикоз) в основному рівні виконавської майстерності за композиції «Нехай квітує Україна» і «Ой, тумане, туманочку» також були відзначені дипломами І ступеню. Журі конкурсу відзначило вдало створену образність в хореографічних композиціях вихованців колективів Лебединського центру позашкільної освіти. Вітаємо керівників хореографічних колективів та їх вихованців з високими нагородами і бажаємо їм подальшого творчого натхнення.

Поділитися