Відбувся обласний фестиваль-конкурс театральних колективів «Театральні обрії»

З 24 березня до 23 квітня у режимі онлайн проходив обласний фестиваль-конкурс театральних колективів «Театральні обрії», у якому взяли участь народний аматорський театр «Орфей» та аматорська дитяча драматична студія «Супутник» Комунального закладу «Лебединський міський будинок культури» виконавчого комітету Лебединської міської ради (керівник – Микола Корсун).

23 квітня 2021 року були оголошені результати фестивалю-конкурсу.

Особливістю цьогорічного змагання був не лише дистанційний формат проведення заходу, коли журі оцінювало виступи по надісланим відео конкурсних вистав, а й активність аматорських театральних колективів, які ніколи не брали участь у фестивалі-конкурсі «Театральні обрії».

Конкурсну програму показав 41 театральний колектив будинків та палаців культури, центрів культури і дозвілля, центру професійно-технічної освіти, палацу для дітей та юнацтва, міських, сільських та селищних територіальних громад Сумщини, які представили різні за жанрами роботи: драму, комедію, інтермедію, казку, скетч, мюзикл, театральні мініатюри тощо.

Журі конкурсної програми  очолив артист Сумського обласного театру для дітей та юнацтва, заслужений артист України, Сергій Федосенко.

23 квітня 2021 року оголошені результати фестивалю-конкурсу.

Дипломами з відзнакою «За збереження традицій українського музично-драматичного театру» нагороджено народний аматорський театр «Орфей» https://www.youtube.com/watch?v=01qQQbdPMwA, а також «Наймолодший кращий актор» -Микола Древаль, учасник аматорської дитячої драматичної студії «Супутник» https://www.youtube.com/watch?v=XZ5q3sqF1Tk

Вітаємо наших талановитих акторів з перемогою! Нехай ваш талант процвітає з кожним днем все яскравіше, нехай та іскорка енергії розгорається у величезний багаття успіху.

Поділитися