Грантова програма для ветеранських організацій/установ від Міжнародної організації з міграції та Уряду Японії

Міжнародна Організація з міграції, Представництво в Україні (далі – МОМ) повідомляє місцеві громади та організації, які надають допомогу ветеранській спільноті, про грантові програми, що розпочинає МОМ за фінансової підтримки Уряду Японії, та запрошує до участі.

Програми для громад і для організацій запроваджуються в рамках проєкту «Стійкі та інклюзивні громади в Україні», з метою згуртування українського суспільства та посилення стійкості місцевих громад через сприяння реінтеграції ветеранів, членів їхніх сімей та сімей загиблих у цивільне життя.

Учасники, після подання заявок на участь, пройдуть конкурсний відбір, після чого переможці отримають матеріальну допомогу до 15 000 євро та навчання для персоналу.

Заявки на участь приймаються до 10 травня 2024 року.

Більш детальна інформація про умови участі у програмах, форми заявок до подання та інструкції щодо заповнення заявок:

Для громад: https://ukraine.iom.int/uk/news/hrantova-prohrama-dlya-hromad-vid-mizhnarodnoyi-orhanizatsiyi-z-mihratsiyi-ta-uryadu-yaponiyi

Для ветеранських організацій/установ: https://ukraine.iom.int/uk/news/hrantova-prohrama-dlya-veteranskykh-orhanizatsiy/ustanov-vid-mizhnarodnoyi-orhanizatsiyi-z-mihratsiyi-ta-uryadu-yaponiyi

У разі виникнення запитань, надсилати запити на адресу: IOMVeteranProject@iom.int

Поділитися