Допомога для евакуйованих мешканців з прикордонних громад Сумщини

Мобільна бригада ЮНІСЕФ у м. Лебедині приєдналася до представиків Міжнародної організації з міграції задля видачі невідкладної допомоги (непродовольчі товари) для евакуйованих мешканців з прикордонних громад Сумської області, які опинилися у складній ситуації через зростання напруги на кордоні. Цю допомогу надавала Міжнародна організація з міграції.

Крім того, були проведені індивідуальні консультації психологині та соціальної працівниці з метою підтримки психологічного стану людей, які пережили стресову ситуацію. Були надані рекомендації щодо взаємодії з дітьми в умовах стресу, невизначеності, страху та тривожності.

Також під час організації процесу видачі невідкладної допомоги працівники управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради надавали сприяння у вирішенні поточних організаційних питань.

Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Украі‌ні спільно з ГО «Клуб рибалок України» працює над наданням комплексних послуг соціального захисту у віддалених районах Сумської області за фінансової підтримки Бюро гуманітарноі‌ допомоги USAID.

UNICEFUkraine  #foreverychild #USAID #клубрибалокукраїни #мобільнібригадисумщина

Поділитися