Грантове фінансування на закупівлю обладнання для підприємців 5 громад Сумщини

Бізнес-асоціація «4Бізнес» (м. Суми) запрошує до участі у грантовій програмі на отримання обладнання для розвитку свого бізнесу підприємців 5 громад Сумської області!

Підприємства та фізичні особи-підприємці, що здійснюють свою діяльність на території Лебединської громади, мають можливість взяти участь у грантовій програмі на отримання обладнання для розвитку свого бізнесу, що реалізується ГО «БА 4Бізнес» у рамках конкурсу № PFRU-CFP019-04, організованого Фондом «Партнерство задля стійкості України».

Заявку може подати зареєстрований відповідно до чинного законодавства України суб’єкт мікропідприємництва чи малого підприємництва (фізична особа – підприємець або юридична особа) у значенні, наведеному в Господарському кодексі України, за виключенням суб’єктів господарювання державного та комунального секторів економіки, що виробляє товари, надає послуги, або здійснює роботи на законних підставах, і відповідає таким критеріям:

-зареєстрований в установленому законом порядку на території Лебединської громади Сумської області;

-кінцевими бенефіціарними власниками якого є громадяни України;

-чисельність працівників не перевищує 50 осіб на момент подання Заявки;

-річний дохід від будь-якої діяльності не перевищує розмір, еквівалентний 5 мільйонам ЄВРО.

Заявники можуть отримати обладнання, вартість якого встановлюється у таких межах:

  • для суб’єктів господарювання, що мають до 3 співробітників, – до 5000 доларів США;
  • для суб’єктів господарювання, що мають від 4 до 10 співробітників, – до 10000 доларів США;
  • для суб’єктів господарювання, що мають від 11 до 50 співробітників, – до 20000 доларів США.

Не може бути закуплено в рамках гранту:

обладнання, яке планується встановити на території, де наявні ризики через бойові дії, що тривають, зокрема, придбання та/або встановлення таких засобів на територіях, які є: тимчасово окупованими, перебувають в оточенні (блокуванні), на яких тривають активні бойові дії;

виробничі засоби, які становлять підвищений ризик при зберіганні та використанні, зокрема: хімічні речовини, добавки, легкозаймисті матеріали та ін.;

житлову та іншу нерухомість;

речі для особистого користування;

вживану техніку та обладнання, в тому числі вживані автомобілі.

Закупівля обладнання не проводитиметься на реалізацію проєктів, пов’язаних із:

продажем або передачею виробничого обладнання, профінансованого за грантові кошти, третім особам, у тому числі на умовах лізингу після його придбання під час реалізації проєкту;

виробництвом та торгівлею зброєю, алкоголем, тютюновими виробами, наркотиками, азартними іграми, витратами пов’язаними з секс-індустрією тощо, або будь-якими іншими витратами, які не дозволені чинним законодавством України.

Подача заявки здійснюється одним із способів (на вибір Заявника):

шляхом надсилання заповненої Заявки у форматі Word на електронну пошту 4business.nba@gmail.com (завантажити форму заявки можна тут);

або

шляхом заповнення гугл-форми за посиланням.

Кінцевий термін подачі Заявки включно до 31.03.2024 р. 23:00 за київським часом.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (066) 290-49-42 або надсилайте запитання на електронну пошту 4business.nba@gmail.com.

Ця програма відбувається за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

Фонд «Партнерство задля стійкості України» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

Поділитися