Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, несільськогосподарського призначення

Виконавчий комітет Лебединської міської ради Сумської області оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, несільськогосподарського призначення, розташованих в межах населених пунктів Лебединської міської територіальної громади, що не підлягають продажу на конкурентних засадах,

а саме забудованої земельної ділянки з кадастровим номером 5922982700:03:001:0135, площею 0,1628 га, із цільовим призначенням 11.04 Для розміщення і експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілу газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води за адресою вулиця Виробнича,1, село Гарбузівка, Сумський район, Сумська область, на якій розташоване нерухоме майно, яке належить праві приватної власності Голубу Сергія Миколайовича (ідентифікаційний номер 3127701059).

Мета конкурсу: забезпечення конкурентних засад у відборі суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, які підлягають продажу громадянам, фізичним особам-підприємцям та юридичним особам без проведення аукціонів (земельних торгів).

Умови проведення конкурсу:

Учасники конкурсу подають конкурсній комісії конкурсну документацію:

заяву на участь у конкурсі;

нотаріально засвідчену копію свідоцтва про реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності;

нотаріально засвідчену копію статуту (юридична особа) у подальшому один раз на рік;

копії документів, що підтверджують кваліфікацію працівників, які залучаються до оціночних робіт;

копію ліцензії на проведення оціночних робіт, у подальшому один раз на рік;

згоду на обробку персональних даних;

конкурсну пропозицію суб’єкта оціночної діяльності, яка надається у запечатаному конверті і повинна включати пропозицію стосовно вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також термін виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Конкурсну документацію слід подати до Лебединської міської ради до 16.00 год.  31.03.2024.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з написом «На конкурс».

Конкурс відбудеться о 10.00 год03.04.2024 в Лебединській міській раді (42200, Сумська область, м. Лебедин, вул. Сумська,12).

Поділитися