Грошова допомога на дітей, які евакуйовані з 5-кілометрової зони

У межах Обласної комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки проводиться виплата допомоги одному з батьків на кожну дитину, яка була евакуйована у 2024 році з 5-кілометрової зони.

Це одноразова допомога, яка надається за рахунок коштів обласного бюджету Сумської області у розмірі 2 тис. гривень одному з батьків на кожну дитину, евакуйовану з території громад, визначених розпорядженням голови Сумської ОВА.

Отримувач допомоги має особисто звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради за адресою: м. Лебедин, вул. Сумська, 12, каб. 9.

При зверненні необхідно надати наступні документи:

  • копія паспорта;
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника або копія сторінки паспорта, де є відмітка про наявність у неї права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, якщо особа через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний контролюючий орган;
  • копія свідоцтва про народження дитини;
  • копія довідки внутрішньо переміщеної особи (дитини);
  • банківські реквізити.

За більш детальною інформацією можна звернутись до управління за номером телефону: (05445) 21492.

Поділитися