У громаді привітали дітей захисників України

Різдвяно-новорічні свята – найочікуваніший період для всіх дітей. Наймолодші жителі Лебединської громади також чекають на різдвяні дива та новорічні подарунки.

З прийдешніми святами у громаді привітали дітей загиблих Захисників України, військовослужбовців, які вважаються зниклими безвісти або перебувають у полоні. Для дітей Героїв у приміщенні виконавчого комітету Лебединської міської ради колектив Лебединського центру позашкільної освіти та Лебединського міського будинку культури влаштували невеличку виставу з казковими персонажами.

Виконуюча обов’язки Лебединського міського голови Світлана Горошко та начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська привітали наймолодших жителів громади зі святами і вручили солодкі подарунки. Презенти для дітей придбали за сприяння Асоціації фермерів та приватних землевласників Сумської області.

«У ці дні в Україні відзначаються різдвяно-новорічні свята, і вже другий рік поспіль в умовах війни. Хоча сьогодні нам не до святкування, проте ми повинні подбати про те, щоб наше підростаюче покоління мало максимально можливі умови для щасливого дитинства. Особливо хочеться підтримати тих дітей, чиї батьки захищають країну від агресора, чиї батьки віддали своє життя, виборюючи нашу свободу і незалежність», – зазначила Світлана Олександрівна.

Поділитися