Різдвяно-новорічні свята: у громаді привітали дітей окремих категорій

Традиційно у громаді привітали дітей окремих категорій: діти, батьки яких перебувають в зоні бойових дій, багатодітні родини з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей з інвалідністю, дітей з числа родин, які потрапили у складні життєві обставини.

Перший заступник міського голови Ольга Зікєєва, керуючий справами виконкому Сергій Подолько, начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська привітали наймолодших громадян зі святами і від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету Лебединської міської ради презентували дітям солодкі подарунки.

«Бажаю нашому підростаючому поколінню рости здоровими і щасливими, незважаючи на всі негаразди, не втрачати оптимізму і віри в краще майбутнє, справжнього різдвяного дива, багато-багато подарунків під новорічну ялинку, а головне – нашої якнайшвидшої Перемоги і мирного неба. Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за те, що сьогодні маємо можливість привітати вас зі святами», – звернулася до присутніх перший заступник міського голови Ольга Зікєєва.

Поділитися