Розроблено практичний посібник для  роботодавців  «Працевлаштування осіб з інвалідністю»

Конфедерацією роботодавців України за сприянням Міжнародної організації праці у 2023 році розроблено практичний посібник для  роботодавців  «Працевлаштування осіб з інвалідністю» (надалі – Посібник), який має на меті кращу інтеграцію осіб з інвалідністю на робочі місця.                    

Посібник може слугувати практичною покроковою інструкцією з прикладами вирішення різних питань, пов’язаних із працевлаштуванням осіб з інвалідністю – від організації пошуку кандидатів на вакансії для працівників з інвалідністю та їх працевлаштування до встановлення робочого режиму та звільнення. 

Зазначений Посібник може бути використаний під час організації трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях будь–якої форми власності.                                                      

Також, з метою оперативного інформування бізнесу щодо змін у сфері працевлаштування осіб з інвалідністю, Конфедерацією роботодавців України розроблено Платформу «РАЗОМ», на якій розміщений Посібник, кращі практики працевлаштування осіб з інвалідністю, аналітика, інформаційні матеріали, новини та законодавство щодо працевлаштування осіб з інвалідністю.                                                                                              

Використання даного Посібника і Платформи «РАЗОМ» допоможе керівникам підприємств,  установ та організацій сприяти працевлаштуванню осіб з інвалідністю, що набуде особливої актуальності після завершення війни і відбудови нашої держави.

Посилання:

на Посібник: https://bit.ly/46nqx0p

на Платформу «РАЗОМ»: https://pwd.employers.org.ua/ua

Поділитися