Драматичний гурток «Супутник» презентував виставу «Новорічні пригоди Грінча»

Україна зараз переживає нелегкі часи, і українці постійно перебувають на межі психологічного виснаження. Навіть у такий складний час пересічним громадянам просто необхідні позитивні емоції, аби не просто виживати, а бути повноцінним членом суспільства і приносити користь державі та армії. Дітям же радісні емоції від очікування свята необхідні ще більше.

Саме такі емоції 21 грудня 2023 року подарував школярам драматичний гурток «Супутник» на сцені комунального закладу «Лебединський міський будинок культури». Юні театрали презентували виставу «Новорічні пригоди Грінча», яка стала дебютом як для акторів, так і для керівника гуртка Катерини Волкової.За доброю традицією під час вистави було зібрано кошти у розмірі 3671 грн, які було передано очільниці волонтерського фонду «Піксель в вишиванці» волонтерці Наталії Тімаковій.

Ролі у виставі грали: принцесу Анну – Анжела Мумінджанова; завзятого та креативного Крістофа – Олександр Червяк; відважного Кота у чоботях – Матвій Маригін; Грінча, що живе одиноко на сніжній горі – Нікіта Березов; найдобрішого сніговика Олафа – Христина Касьянова.

Поділитися