«Сузір’я талантів»: у Лебедині відбувся фестиваль дитячої творчості

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Лебедині відбувся традиційний міський фестиваль дитячої творчості «Сузір’я талантів». У фестивалі взяли участь творчі колективи з усієї громади.

Привітати зі святом найменших громадян прийшли виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко і перший заступник Ольга Зікєєва.

Світлана Олександрівна нагородила дипломами талановитих учасників заходу, які продемонстрували присутнім яскраві та зворушливі вокальні й хореографічні номери. Нагороди також отримали юні майстри у категоріях декоративно-ужиткове мистецтво та літературна творчість.

Фестиваль цього року відбувся вперше після вимушеної річної перерви у зв’язку з повномасштабним вторгненням. Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження, організатори свята (КЗ «Лебединський міський центр культури і дозвілля») створили всі умови задля проявлення творчих здібностей і вмінь кожної дитини.

Не припиняємо дякувати Збройним силам України і всім, хто сьогодні стоїть на захисті нашої держави, за можливість дарувати свято дітям у ці нелегкі часи.

Поділитися