У громаді привітали дітей окремих категорій

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Вони потребують любові, турботи і батьківської ласки, і так хочеться , щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня захисту дітей із щирими привітаннями та солодкими подарунками виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, перший заступник Ольга Зікєєва, керівники та фахівці Управління праці та соціального захисту населення і Служби у справах дітей відвідали сім’ї, де проживають дітки з інвалідністю 3 ступеня обмеження, патронатні та прийомні сім’ї.

У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Майбутнє дітей залежить від нас, дорослих. Наше майбутнє залежить від них. Діти – це ангели, вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими, або вирішує, яким повинно бути їхнє майбутнє. Вони мають жити в світі без війни, світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

Давайте створювати для наших дітей світ, де дитячий сміх і радість чути на всій нашій планеті, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим та щасливим.

Зі святом вас наші любі дітки!

Якнайшвидшої нам всім ПЕРЕМОГИ!

Поділитися