Лебединщина попрощалася з загиблим Героєм – Сергієм Коваленком

Лебединщина вкотре у скорботі…Сьогодні у селі Ворожба попрощалися з старшим солдатом – Коваленком Сергієм Анатолійовичем.

До лав Збройних сил України Сергій Коваленко був призваний 8 вересня 2022 року по мобілізації під час повномасштабного вторгнення ворога на територію нашої держави. Військовий був стрільцем-оператором стрілецької роти стрілецького батальйону. Загинув 24 квітня 2023 року від отриманих поранень, несумісних з життям у результаті здійснення противником танкового та мінометного обстрілу, мужньо виконавши свій військовий обов’язок, поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району Донецької області.

Сергій народився і виріс у селі Ворожба, тут закінчив школу.

Провести Героя в останню путь прийшли рідні, знайомі, військовослужбовці, представники влади та жителі громади. Полеглого військовослужбовця пронесли крізь живий коридор. Люди схиляли голови і встеляли останній шлях Героя квітами, коли побратими несли на руках труну загиблого.

Жителі громади попрощалися з Сергієм Коваленком і під залпи почесної варти провели його у останню путь. Поховали чоловіка на місцевому кладовищі.

Вічна пам’ять і слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів України.

Поділитися