У Лебединській громаді відкрились два Цифрові навчальні центри

Завдяки співпраці Лебединської міської ради, Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради та Міжнародної некомерційної організації «Людина в біді» відтепер на території Лебединської міської територіальної громади будуть функціонувати 2 Цифрових навчальних центри – один на базі закладу загальної середньої освіти № 1, ще один – на базі закладу загальної середньої освіти № 3. Усе це стало можливим завдяки підтримці та співфінансуванню Міжнародної некомерційної організації «Людина в біді».

Варто зазначити, що ці Цифрові навчальні центри створено для надання освітніх, психологічних послуг, а також організації дозвілля для діток усієї Лебединської громади.

Крім цього, завдяки співпраці із Міжнародною некомерційною організацією «Людина в біді» у громаді також було відновлено 5 закладів освіти, які постраждали внаслідок агресії російської федерації. Це встановлення вікон у закладах загальної середньої освіти № 1, № 7 та Маловисторопському закладі загальної середньої освіти. Також завдяки підтримці цієї організації було встановлено міні топкову у закладі загальної середньої освіти № 4 та відновлено систему опалення у закладі загальної середньої освіти № 3.

Сподіваємось, що така співпраця продовжиться і надалі, адже всі сили, які були вкладені у відновлення – це все заради майбутнього всіх діток Лебединської громади.

Поділитися