Нові можливості для жінок – еколого-економічний потенціал лісосмуг, само заліснених, та інших необроблених (занедбаних) природних територій

FAО ООН та Асоціація сільських, селищних та об’єднаних громад України спільно реалізовує проєкт в Україні «Нові можливості для жінок – еколого-економічний потенціал лісосмуг, само заліснених, та інших необроблених (занедбаних) природних територій».

Метою проєкту є підтримка громад Сумської, Київської та Чернігівської областей у частині ефективного використання природно-ресурсного потенціалу лісосмуг, само заліснених та інших неокультурених (занедбаних) природних територій, таким чином заохотити цільові групи вразливі під час війни в Україні до створення робочих місць, сприяти самозайнятості жінок і розвитку нових ринків праці, створювати ланцюжки доданої вартості у сільському господарстві за участю ВПО та сільських жінок.

Запрошуємо Вас взяти участь у круглому столі, який відбудеться 9.11.2022р о 9 год.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVZesbj80y0IPX7HlCeaezlwPwWvl7uoCU3xBFu-gb-zPY5Q/viewform.

Посилання для участі буде надіслано тільки зареєстрованим учасникам. На зустрічі будуть обговорені потреби та можливості участі громад, фермерів, с\ виробників, само зайнятих вразливих груп населення у пілотному проєкті. Будуть розглянуті приклади та кращі вітчизняні та зарубіжні практики використання лісосмуг, само заліснених територій та земель, які не використовуються (деградовані). Познайомимо з інструментами формування моделей бізнесу, бізнес-плану, розробленими у проекті. Окреслимо етапи та дорожню карту формування моделей бізнесу для жінок, ВПО та інших вразливих категорій. Програма заходу додається.

Поділитися