Шановні працівники соціальної сфери!

Від імені Лебединської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто сердечно вітаю Вас із професійним святом!

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя і душевного тепла. Вашу чуйність і турботу відчувають широкі верстви населення і насамперед — пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені, багатодітні сім’ї, внутрішньо переміщені громадяни, безробітні. На жаль, в умовах сьогодення, перед вами постають нові виклики, з якими Ви гідно справляєтесь.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи соціальні ґарантії і допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Хай ваша працьовитість та душевне тепло і надалі служать людям, а свято нехай надасть усвідомлення своєї причетності до великої та дуже важливої справи – соціального захисту людини. Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, порозуміння і затишку у ваших оселях, невичерпної життєвої енергії, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися