День: 26.11.2021

Міський голова Олександр БАКЛИКОВ підготував пропозиції до порядку денного сесії міської ради

Напередодні очільник громади Олександр Бакликов публічно звернувся до депутатів Лебединської міської ради із зверненням в черговий раз не ігнорувати засідання 21-ї сесії ради, яка має відбутися 30 листопада поточного року…..

Лебединські комунальники проводять роботи з благоустрою на старостинських округах

Декілька днів поспіль лебединські комунальники проводять комплекс робіт на старостинських округах Лебединської громади. КП «Комбінат благоустрою» невідкладно реагує на звернення жителів громади. Так, за зверненням місцевих мешканців у Малому Висторопі….

Штормове попередження!

З аповідомленням Сумського обласного центру з гідрометеорології, 27 листопада по м. Суми та області очікуються пориви південно-східного вітру 15-20 м/сек, І рівень небезпеки, жовтий.

Виконавчий комітет Лебединської міської ради повідомляє про наміри встановити тариф на послугу з постачання теплової енергії комунального підприємства «Лебединтеплоенерго»

Діючий тариф на послугу з постачання теплової енергії комунального підприємства «Лебединтеплоенерго» встановлений рішенням виконавчого комітету Лебединської міської ради було прийняте від 01.11.2021 № 330 «Про встановлення скоригованого тарифу з постачання….

Синя стрічка – Міжнародний символ захисту дітей від насильства у всіх його проявах

Сьогодні у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбулася вулична акція «Синя стрічка – міжнародний символ захисту дітей від насильства у всіх його проявах» за участі працівників управління праці….

Дії населення при отриманні штормового попередження та під час стихійного лиха

При отриманні штормового попередження: уважно слухайте подальшу інформацію по телевізору та радіо­приймачу про метеоситуацію (час, напрямок руху та силу вітру), рекомендації про порядок дій; підготуйтесь до відключення електромережі, закрийте газові….

Галузь охорони здоров’я на Сумщині стала найбільш небезпечною через пандемію COVID-19

Понад 65 % осіб, які постраждали внаслідок нещасного випадку під час виконання посадових обов’язків за підсумками ІІІ кварталів 2021 року, є працівниками галузі охорони здоров’я Сумщини. Більшість з них постраждали….

Шановні мешканці Лебединської громади!

Цієї суботи, 27 листопада 2021 року, у Лебедині працюватиме центр масової вакцинації населення проти COVID-19. Пройти вакцинацію можна за адресою: місто Лебедин, площа Соборна, 32 (приміщення Лебединського будинку культури) з….