Працювала комісія з питань захисту прав дитини

Важливі питання стосовно захисту прав дітей було розглянуто сьогодні під час робочого засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Під час роботи члени комісії розглянули клопотання Лебединського міського центру соціальних служб щодо однієї із сімей та вирішили поставити на соціальний супровід цю сім’ю, як таку, що опинилась у складній життєвій ситуації. Було також розглянуто і іншу ситуацію у родині, яка вже перебуває на обліку як така, що опинилась у складній життєвій ситуації. Члени комісії детально вивчили усі нюанси ситуації, заслухали запрошених на засідання та прийняли відповідні рішення.

Комісією детально розглядалось питання стосовно доцільності повернення малолітньої дитини із спеціалізованого будинку дитини у сім’ю біологічної матері. З’ясовано деталі та прийнято відповідне рішення.

Розглядалось і питання стосовно надання дозволу громадянці на перебування її дитини у вихідні та святкові дні у навчально-реабілітаційному центрі, після з’ясування усіх деталей, комісійно було прийнято відповідне виважене рішення.

Комісією було надано висновок про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України.

Крім цього, 14 питань порядку денного стосувалися вчинення правочинів. По усім питанням були прийняті відповідні рішення.

Наостанок члени комісії затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Поділитися