Олександр Бакликов привітав з Днем підприємця

З нагоди відзначення державного свята – Дня підприємця, міський голова Олександр Бакликов привітав колективи ТОВ «Лебединська рибоводно-меліоративна станція» та ТОВ «УКРТРАНСПНЕВМАТИКА». Олександр Миколайович привітав колективи обох підприємств з професійним святом, нагородив їх грамотами «За вагомий внесок у розвиток малого та середнього бізнесу Лебединської міської територіальної громади» та вручив подарунки.

«Ці два підприємства – одні з небагатьох, які успішно працюють на території нашої громади вже впродовж багатьох років, надаючи населенню такі необхідні робочі місця, забезпечуючи розвиток підприємництва, наповнюючи місцевий бюджет надходженнями, надають посильну допомогу у реалізації різних проєктів на території міста, чим сприяють і розвиткові всієї Лебединської громади», – акцентував Олександр Бакликов.

Міський голова під час зустрічі поспілкувався з працівниками цих підприємств та надав вичерпні відповіді на всі питання, які їх цікавлять.

Варто зазначити, що товариство з обмеженою відповідальністю  «УКРТРАНСПНЕВМАТИКА» з 2005 року розпочало свою роботу в Лебедині і спеціалізується на виробництві гідравлічного та пневматичного устатковання. На даний час тут працює близько 150 мешканців міста та громади і податки вчасно сплачуються до місцевого бюджету.

Основним видом діяльності ТОВ «Лебединська рибоводно-меліоративна станція» є прісноводне рибництво (аквакультура). На підприємстві на постійній основі працює близько 50 робітників.

Поділитися