Олександр Бакликов взяв участь у толоці на Верстатників

Минулими вихідними на території багатоповерхівок, що на Верстатників, пройшла масштабна толока.

Під час нещодавньої зустрічі з жителями багатоквартирних будинків цього мікрорайону, міський голова Олександр Бакликов запропонував частину питань з благоустрою території вирішити спільними зусиллями за безпосередньої участі мешканців та комунальних служб. Було досягнуто домовленість про організацію толоки після завершення дорожніх робіт біля будинку №5.

Роботи з благоустрою у мікрорайоні досить багато, тому для приведення прибудинкової території до ладу вирішили залучити спеціальну техніку КП Лебединської ЖЕК.

«Спільними зусиллями влади та громади можна зробити набагато більше корисного», – зазначив Олександр Бакликов. О 8-й ранку на толоку з місцевих мешканців прийшло лише декілька осіб. Незважаючи на це, міський голова Олександр Бакликов, його заступник Олександр Білокобильський, комунальники та нечисленні активісти приступили до роботи. Згодом їхній приклад почали наслідувати й інші жителі мікрорайону. За декілька годин наполегливої роботи і за допомогою комунальної техніки вдалося привести до ладу значно більшу ділянку, ніж передбачалося.

За спільним столом учасники толоки з`їли дуже смачну кашу та домовилися продовжити розпочаті роботи з благоустрою території цього мікрорайону.

Поділитися