Проведення «Дня відкритих дверей» в Сумському обласному Центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю

У системі соціального захисту населення області функціонує комунальна установа Сумської обласної ради – Сумський обласний центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю (далі – Центр) – сучасна, реабілітаційна установа, що допомагає дітям з інвалідністю отримувати рівні можливості на шляху до інтеграції в суспільство.

Центр щоденно надає різнопланову кваліфіковану допомогу 110 дітям Сумської області із обмеженими можливостями здоров’я від народження до 18 років.

З метою забезпечення інформаційного доступу до напрямків комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, які мають ризик отримати інвалідність, згідно з планом роботи Центру на 2021 рік, управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради повідомляє, що 16 вересня 2021 року в умовах структурного підрозділу Центру – стаціонарного відділення змішаного типу цілодобового перебування за адресою: село Рибці, Сумської міської територіальної громади проводиться «День відкритих дверей». Початок заходу об 11.00 годині.

Для ознайомлення зі спектром реабілітаційних послуг, що надаються в Центрі запрошуються законні представники дітей з інвалідністю.

За додатковою інформацією просимо звертатися за адресою: м. Лебедин, вул. Сумська, 12 каб.10.

Поділитися