Лебединський випускний 2019

Ось і настав такий довгоочікуваний випускний вечір. Все місто зібралося на Соборній площі з нагоди особливого свята. Свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність.  Залишився позаду казково-незвіданий світ пізнання. Попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати такі рідні місця, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів.

Граційно і велично крокували випускники шкіл міста по вулиці Героїв Майдану до площі Соборної для урочистого Міського випускного вечора. Іще, здавалося б, так недавно – маленькі хлопчики й дівчатка, сьогодні перетворилися на справжніх красунь та мужніх юнаків. Вся площа майоріла від яскравих суконь та галантних кавалерів.

Сьогодні заклади загальної середньої освіти міста Лебедина випустили у широкий світ 91 випускника. Особлива шана викладачам Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7, яка підготувала і випустила чотирьох медалістів. Золоті медалі отримали Соловей Альбіна, Мірошніченко Олександр. Срібними медалістами у цьому році стали Бакум Аміна та Цирулик Ірина.

Зі словами щирих вітань звернувся до випускників міський голова Олександр Бакликов, побажавши їм успіхів, нових звершень, обрання гарної професії та впевненого майбутнього.

Радо вітали випускників міста і депутат Сумської обласної ради Валерій Чалий, заступник командира артилерійського дивізіону з морально-психологічного забезпечення Костянтин Давиденко, тимчасово виконуючий обов᾽язки начальника відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Тетяна Гримайло.

Весь випускний був сповнений радісної і живої атмосфери. Особлива подяка танцювальним колективам «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) та «Ерідан» (керівник Марина Капуста). Прикро, що керівник зразкового хореографічного колективу «Веселка» Тетяна Литовченко так підвела свій колектив, бо  надала не відповідну фонограму для виступу своїх вихованців. Діти великі молодці, бо завершували свій танець лише під аплодисменти глядачів.

А ще слід подякувати пані погоді, навіть вона вирішила привітати випускників і не псувати їм таке довгоочікуване свято!

Попереду — довге цікаве життя, і ми бажаємо кожному випускнику знайти свою дорогу. Нехай всі ті знання і навички, що вони отримали в школі, стануть міцним фундаментом для подальших звершень. Щасливої дороги!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *