День Конституції у Лебедині

28 червня 2019 року біля пам᾽ятника Т.Г. Шевченка  відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Конституції України. Громада та гості міста, міська влада у святковому вишитому вбранні прийшли вшанувати Основний Закон  – Конституцію України, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної, демократичної держави.

           

Зі словами вітання з нагоди свята звернувся до присутніх міський голова Олександр Бакликов, який зазначив, що демократичні засади, закріплені цим важливим документом, можуть стати реаліями нашого життя лише тоді, коли ми будемо самі завжди дотримуватися норм Основного Закону. Олександр Миколайович побажав усім злагоди, мирного неба і доброї згоди всіх людей на основі закону й справедливості.

                                  

Урочистою миттю стало нагородження орденом «За Заслуги» – ІІІ ступеня відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2019 року № 36/2019 Анатолія Францовича Колесника.

                                   

Щиро привітав громаду і Почесний громадянин міста Лебедина, письменник, краєзнавець Борис Ткаченко. Особливу увагу він звернув на те, що це свято – символ національного єднання й загальної відповідальності за майбутнє, а ще велика данина героїчному минулому нашої Батьківщини.

Зі своїм поетичним вітанням звернувся до лебединців і директор Лебединської спеціальної школи-інтернату для глухих дітей, поет та краєзнавець Анатолій Удод. Його вірш, як завжди, вразив своєю глибиною змісту.

Тож нехай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої держави!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *