Спеціалізована школа № 7 святкувала 30-річний ювілей

1 лютого Лебединська спеціалізована школа № 7 святкує свій 30-тий ювілейний день народження. З цієї чудової нагоди у стінах школи відбулася низка святкових заходів.

Зранку школярі, педагоги, гості зібралися на урочисту лінійку. З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Ірина Харченко. Ірина Анатоліївна побажала колегам, учням, батькам наснаги, натхнення, творчих сил, а також висловила слова подяки як педагогічному колективу, так батькам за те, що завжди готові простягти руку допомоги та підтримки рідній школі. Символічним є те, що саме 1 лютого Ірина Антоліївна святкує свій власний день народження. Відзначила директор школи грамотами та подяками кращих працівників та учнів.

Поздоровити школу з ювілеєм завітав міський голова Олександр Бакликов, побажавши як педагогам, так і школярам та їх батькам міцного-міцного здоров’я, творчого натхнення, наснаги для нових звершень. Олександр Миколайович відзначив грамотою міського голови директора школи Ірину Харченко та  з нагоди дня народження навчального закладу подарував чудову картину.

З найкращими побажаннями звернулася до присутніх тимчасово виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Тетяна Гримайло, відзначивши грамотами відділу освіти кращих вчителів та учнів школи.

Перший директор школи Василь Кубрак розповів присутнім цікаві факти про будівництво школи, як вона гостинно вперше відкрила свої двері школярам у далекому 1989 році.

Завітав на ювілей до школи і голова Благодійного фонду ім. І.Г. Лозового Іван Лозовий з цікавим і приємним подарунком – набором для гри в  «петанк». Цікавим та знаковим є той факт, що ознайомитися з правилами цієї гри та спобувати у ній свої сили всі вчителі фізичної культури міста мали змогу у стінах СШ № 7 під час приїзду Олександра Педана та його спортивної команди.

Обдаровані вихованці навчального закладу, а також талановитий педагогічний колектив школи приємно вражали виконанням пісень та хореографічною майстерністю. Масштабним танцювальним флешмобом, під час якого як вчителі, так учні продемонстрували свої танцювальні вміння завершилася урочиста шкільна лійнійка.

Після святкової лінійки усі бажаючі мали гарну нагоду придбати смаколики на шкільній ярмарці.

А вже у післяобідню годину гості, педагоги школи, колишні вчителі та випускники зібралися у актовій залі на святковий концерт з нагоди свята.

Під час насиченої концертної програми присутні насолоджувалися талановити виступами учнів школи, її випускників, педагогів.

Усі фото з святкування переглядай у альбомі “30-річний ювілей Лебединської спеціалізованої школи № 7”

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *