Вітаємо переможців регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

От і закінчилися змагання фінального етапу ІІ (регіонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». 31 січня у Сумській обласній філармонії, під час святкового концерту було оголошено п’ятірку переможців у номінаціях: «Географія», «Французька мова», «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», «Учитель інклюзивного класу». Цього року традиційний конкурс вчительської фахової майстерності був оновлений змаганнями, які передбачали випробування: «Методичний практикум», «Проект», «Практична робота», а також містив традиційне змагання «Урок». Кожне із випробувань передбачало оцінювання методичної компетентності, спрямованості обраних учасниками конкурсу методів, форм, способів, засобів, прийомів роботи на формування ключових та предметних компетентностей в учнів, їх доцільність, реалізації наскрізних змістових ліній конкурсантами.

Чотири дні напружених змагань позаду і фіналісти конкурсу на сцені Сумської обласної філармонії. Вітання номінації «Захист Вітчизни» пролунали від заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Івана Семеновича Боршоша. Щиро та сердечно, дякуючи за учительський подвиг і самовідданість, вітала номінацію учителів «Основ здоров’я» заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Іванівна Головко. Привітав учителів і голова Сумської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Васильович Осадчий. Долучився до вітальних слів і ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Олександрович Нікітін. Вікторія Павлівна Гробова, звертаючись до освітянської родини, наголосила на тому, що участь у конкурсі «Учитель року» – не лише саморозвиток учасників, а й творчий, професійний розвиток колективів, адже це – жвавий, активний обмін досвідом. Усі почесні гості разом подарували переможцям багато цінних подарунків; лауреати і учасники також отримали квіти та подарунки, щирі оплески й вітальні слова від колег, емоційні музичні номери від працівників Сумської обласної філармонії.

Надзвичайно приємно, що серед лауреатів конкурсу – директор Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Тетяна Іванівна Фролова, а дипломантом став учитель Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Михайло Миколайович Балабан.

Завершено змагання, але творча та самовіддана праця педагогів Лебедина продовжується. Тож бажаємо нашим переможцям творчих успіхів та подальших професійних перемог!

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *