Святкові зустрічі з громадою артистів міського центру культури і дозвілля

На початку 2019 року творчий колектив Лебединського міського центру культури і дозвілля провів щорічні різдвяні зустрічі з громадою у приміщеннях Куданівського та Кобижчанського міських клубів.

Доброю традицією у період новорічних та різдвяних свят є щирі поздоровлення та побажання миру, добробуту, процвітання кожному жителю, кожній родині. Саме з цією приємною місією творчі колективи та солісти міського центру культури і дозвілля відвідали заклади культури. Разом із артистами на святкових зустрічах з найтеплішими словами найкращих, найсвітліших побажань гостей вітав міський голова Олександр Бакликов. Для глядачів різдвяних зустрічей свої музичні листівки надсилали народний аматорський вокальний ансамбль «Лебедина пісня» (керівник – Микола Романенко) та солісти МЦКД: Світлана Циханська, Володимир Брисенко, Людмила Порядинська, Тетяна Бондар, Людмила Щербань, Ольга Пащенко та Олена Червяк.

Тепла, родинна атмосфера свята, солодкі дарунки для маленьких гостей заходів та чарівні новорічні мелодії не залишили байдужими нікого з присутніх.

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *