Новий комп’ютерний клас у Лебединській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1

Сьогодні підхід до освіти неминучий без впровадження сучасних комп’ютерних технологій навчання та ефективних форм і методів організації всього навчально-виховного процесу. Нині без новітніх технологій, без Інтернету, без програмного забезпечення неможливе навчання у школі.

Використання комп’ютерної техніки в навчальному процесі відкриває великі можливості для розвитку пізнавальних здібностей учнів. Широке використання комп’ютерних технологій забезпечує підвищення якості навчання та виховання  школярів.

Лебединська міська рада та міський відділ освіти не стоять осторонь у вирішенні питань сьогодення.

30 листопада 2018 року сесією Лебединської міської ради були виділені кошти на придбання комп’ютерного класу для Лебединської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, врахувавши запит депутата міської ради Логвиненко Н.М., на які закуплено 11 сучасних комп’ютерів. Вони оснащені новітньою операційною системою та пакетом Microsoft Office. Це дасть можливість педагогам урізноманітнити форми і методи роботи на уроках та в позакласній діяльності, активізувати пізнавальні компетентності учнів школи.

Прикро, що протягом такого тривалого періоду керівництво навчального закладу не з повною відповідальністю поставилося до підготовки комп’ютерного класу до роботи нового НКК.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *