В гостях у казки

Днями глядацька зала міського центру культури і дозвілля була наповнена дитячими позитивними емоціями та щирими посмішками. Дітлахи дитячого садочка «Сосонка» та обласного дитячого багатопрофільного санаторію «Лебедин» зібралися тут, щоб переглянути виставу про казкових персонажів та поринути у казковий світ.

Казку було створено за тісної співпраці працівників, учнів ЗОШ І – ІІІ ступенів №5 та працівників міського відділу культури і туризму. У створенні казки взяли участь як дорослі, так і діти. Керівник постановки – завідуюча сектором по роботі з дітьми МЦКД Людмила Порядинська. Серед маленьких і дорослих акторів були: учні  ЗОШ І – ІІІ ступенів №5, вихованці  зразкового вокального ансамблю «Феєрія» (керівник Олена Червяк), провідний бібліотекар бібліотеки №2  Надія Демченко. Ця казкова вистава стала дебютом для усіх акторів. З яким захопленням кожен з них зіграв свою роль! А тут були: Братик і Сестричка, Бабуся, Святий Миколай, Зима, Ангели-охоронці, Маша, Ведмідь, Фіксик, Нолик, Кіт, Баба Яга. У своїх ролях діти висловлювали свої почуття та відтворювали відносини учасників подій, визначених сюжетом казки.

Для маленьких акторів це театралізоване дійство стало справжнім святом. Бо із зали на них дивилися їхні мами, тата, бабусі, дідусі, колишні вихователі, друзі. А для батьків ця постановка стала можливістю побачити своїх дітей у ролі акторів,  а для  нас, працівників культури  – це ще одне підтвердження того, Що вчитися мистецтву приходять талановиті діти.

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *