Ювілейний день народження відсвяткували учасники вокального ансамблю “Феєрія”

2 грудня у приміщенні Лебединського міського центру культури і дозвілля відбувся святковий концерт справжніх талантів – учасників дитячого вокального ансамблю «Феєрія» МЦКД (керівник Олена Червяк), присвячений 5-річчю з дня створення колективу.

Здається, що ж таке п’ять років? У житті колективу – це злети й перемоги, участь у фестивалях і конкурсах, і, звичайно, кропітка, систематична праця досвідченого керівника з талановитою, обдарованою молоддю міста. Саме таким керівником і є Олена Володимирівна Червяк. Завдяки її наполегливості і професіоналізму у 2013 році скарбничка творчих колективів міського центру культури і дозвілля поповнилася ще одним самобутнім і талановитим колективом.

Наполеглива праця керівника і вихованців дуже швидко мали позитивний результат – колектив став переможцем, призером, учасником численних конкурсів і фестивалів: Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», Всеукраїнського сільського фестивалю мистецтв «Боромля», Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», обласного фестивалю-конкурсу української пісні ім. Бориса Романовича Гмирі «З іменем славетного земляка», обласного конкурсу української естрадної пісні та популярної музики «Радослав», обласного фестивалю-конкурсу сучасної естрадної пісні «Чарівний ключик» та безлічі різноманітних міських фестивалів, конкурсів і концертів. Тож, до першого п’ятирічного ювілею дитячий вокальний ансамбль «Феєрія» має значний багаж успіху.

Цього дня поціновувачі творчості «Феєрії», батьки учасників колективу, численні глядачі, присутні на заході, гості міста насолоджувались творчими дарунками для учасників ансамблю від лауреатів численних Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів: зразкового хореографічного колективу «Веселка» (керівник – заслужений працівник освіти України – Тетяна Литовченко), народного аматорського хорового колективу ветеранів війни і праці міського центру культури і дозвілля (керівник – Надія Деменко, концертмейстер Анатолій Костенко), хореографічного колективу міського центру позашкільної освіти «Соняшник» (керівник – Ірина Усенко), хореографічного колективу дитячої школи мистецтв «Фреш» (керівник – Олена Єршова) та хореографічного колективу міського центру культури і дозвілля «Royal Dance» (керівник – Іван Лисенко).

Також привітали ансамбль і представники влади міста на чолі із заступником міського голови Оленою Кірєєвою, вручивши учасникам колективу почесні грамоти та солодкі подарунки.

Тож, з першим ювілеєм тебе, «Феєріє»! Визначних перемог і знакових подій! І нехай у кожному твоєму виступі дзвінкі нотки української пісні нікого і ніколи не залишають байдужим, і завжди приносять мир та спокій у душі та серця людей.

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *