Дотримання законодавства про працю

За участю начальника відділу аналізу і прогнозування економічного розвитку і торгівлі – інспектора праці Король Альони Вікторівни, головного спеціаліста відділу аналізу і прогнозування економічного розвитку і торгівлі – інспектора праці Корчменко Юлії Сергіївни та начальника Лебединського районного відділу з питань пробації Глуха Анатолія Миколайовича 22 серпня 2018 року у Лебединській міськрайонній філії Сумського ОЦЗ відбувся семінар для представників роботодавців та роботодавців на тему: «Дотримання законодавства про працю».

Метою заходу було розкрити переваги офіційного працевлаштування громадян та відповідальність за неналежне оформлення суб’єктами господарювання трудових відносин з найманими працівниками.
Анатолій Миколайович висвітлив проблему працевлаштування громадян, які були засуджені з випробуванням та перебувають на обліку в орані пробації, а також в сприянні працевлаштуванню осіб на етапі підготовки пенітенціарної пробації стосовно осіб, які звільняються з місць обмеження та позбавлення волі.

За результатами семінару роботодавці міста Лебедина оновили та доповнили свої знання з трудового законодавства та обговорили з представниками державних органів проблемні питання.

Управління економіки

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *