Дорогі лебединці, шановні земляки!

Ось і минуло свято чергової 364-ї річниці від заснування нашого рідного Лебедина.

Дякую всім ветеранам минулих воєн та нашим сьогоднішнім захисникам Вітчизни, які своїм життям, здоров`ям забезпечили та забезпечують нам можливість працювати, навчатись, розбудовувати наше місто та укріплювати незалежність України.

Висловлюю щиру вдячність всім керівникам підприємств, підприємцям за надану допомогу, підтримку у проведенні цього свята.

Висловлюю щиру вдячність працівникам комунальних підприємств міста, які забезпечили чистоту та інші побутові умови всім жителям та гостям міста як під час святкування так і після нього.

Висловлюю щиру вдячність працівникам служби надзвичайних ситуацій та медичної допомоги, які у цю спекотну пору, коли всі відпочивали, несли свою службу і забезпечили  пожежну безпеку та надавали необхідну медичну допомогу.

Висловлюю щиру вдячність працівникам відділу культури, які попри пошкоджений невідомими негідниками кабель, гарно підготували та провели цей захід.

У цьому році, вперше після багаторічної перерви, з жителями міста святкували й захисники нашого міста та України – військовослужбовці 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади. Лебединці та гості міста були у захваті від неперевершеного виступу їх оркестру та участі у святкових заходах.

Висловлюю щиру вдячність заступникам міського голови, всім працівникам виконавчого апарату Лебединської міської ради, які здійснювали підготовку та проведення Дня міста. Наслідком вашої роботи стали радість та задоволення всіх присутніх на святі.

Висловлюю щиру вдячність волонтерам та небайдужим громадянам, які створили комфортні умови для артистів та гостей  рідного міста.

Особливу подяку висловлюю працівникам Лебединського відділення поліції та загонів спецпризначення поліції (РПОП ГУНП, РПСПОП «Суми» ГУНП), які забезпечували охорону громадського порядку від неадекватних людей і, попри загрозу своєму життю та здоров’ю, з честю та хоробрістю, виконали свій службовий обов’язок та вгамували тих, хто намагався зірвати чи заплямувати святкування Дня міста.

Хочу подякувати всім жителям міста та його гостям, хто прийшов на це свято. Ми разом працюємо, розвиваємо наше місто –  разом відпочиваємо.

Разом ми сила, що змінить наше місто, змінить нашу державу.

Слава Україні! Слава вам, дорогі лебединці!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *