Наше найяскравіше літо!

Під таким девізом вихованці зразкового хореографічного колективу «Веселка» Лебединського центру позашкільної освіти відвідали країну Болгарію. Вісім феєричних днів на узбережжі Чорного моря Болгаріїї у місті Кітені пролетіли як один день. Незабутні враження, яскраві емоції та перше місце у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв “EUROPEAN KITEN AWARDS”, який проходив під патронатом мерії міста Кітен.

Головою журі на фестивалі-конкурсі був неперевершений Амадор Лопес.  Йому дуже сподобався наш колектив, вишукані костюми, артистичність і яскрава композиція “Файні українці”. При обговоренні виступів колективів на конкурсі Амадор зазначив, що ми дійсно справжні файні українці! Незабутнє враження вихованці справили на глядачів та, знову ж таки на Амадора, своєю візиткою під назвою «Рідний мій Лебедин», вірші до якої написала мама Саші Борисенко. А сама Саша у конкурсі «Міс Кітен» отримала титул «Золотий голос». Анастасія Васьковець спробувала себе у ролі ведучої та взяла інтерв”ю у голови журі Амадора Лопеса. Діти також знялися у фільмі, який незабаром з’явиться на екрані. А також “Веселка” отримала Гран-прі від директора дитячого телевізійного творчого табору “Вместе” Олександра Лишанського за активну участь. Керівника колективу Тетяну Литовченко нагородили дипломом за високі досягнення та особистий внесок у галузі мистецтва України та Болгарії. А яскраві костюми вихованців вразили глядачів міста Приморско, де проходив гала-концерт.

 

Гучними оплесками задоволені батьки зустрічали  своїх найталановитіших дітей на площі  рідного міста. Ця незабутня найяскравіша перемога зразкового хореографічного колективу «Веселка» запам’ятається дітям назавжди. Дитинство повинно бути щасливим!

Тетяна Литовченко, заслужений працівник освіти України, керівник зразкового хореографічного колективу «Веселка».

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *