Бібліотечні подарунки до Дня міста

Напередодні 364-ї річниці заснування нашого рідного Лебедина у бібліотеці № 2 для вихованців обласного дитячого багатопрофільного санаторію “Лебедин” була організована година краєзнавства під назвою  «Рідне місто моє». Ведучі заходу, бібліотекарі Тетяна Харюшина та Надія Демченко розповіли цікаві легенди про місто та продекламували вірші про рідний край. Діти з цікавістю дізнались про історію виникнення Лебедина, про його архітектурні пам’ятки, відомих особистостей, наших земляків та гостей міста, таких як Сковорода, Шевченко, Петренко, Стешенко, Гмиря та інші. Потім до уваги присутніх було представлено книжково-ілюстративний перегляд літератури: “З Днем народження, рідне місто моє Лебедине!”. Діти активно брали участь у заході,  відповідали на бліц-питання, грали в ігри «Ромашка» та «Від чистого серця». Свято супроводжували чудові пісні про Лебедин та мультимедійна презентація, яку підготувала бібліотека № 1. Захід пройшов весело та цікаво!

На закінчення зустрічі ведучі привітали  зі святом, побажали землякам та гостям Лебедина здоров’я і щастя, добра і радості, мирного неба над головою й завжди любити своє місто, свою малу Батьківщину, та вручили на згадку присутнім невеличкі  подарунки.

 

В бібліотеці №1 до Дня міста було проведено: експрес-інформацію «Борис Гмиря – золотий голос України», день краєзнавства «Я ♥ Лебедин», еко-круїз «Лебединщина туристична» та ін.

Розважально-пізнавальну гру «Відкрий для себе рідне місто» для юних жителів села Куданівка провели бібліотека № 3 разом з Куданівським клубом. Молодь села взяла активну участь в заході:  відповідали на питання вікторини, ознайомилися з літературою, що була представлена на книжковій виставці «Чарівне моє місто – Лебедин», грали в рухливі ігри.

День народження міста – це завжди свято, яке створює для місцевих жителів та гостей Лебедина незабутню атмосферу радості та феєрії.

Завідувач бібліотекою№1 Світлана Дворницька.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *