Виконання обласної програми охорони навколишнього природного середовища

На виконання обласної програми охорони навколишнього природного середовища Сумської області на 2016-2018 роки та за рішенням 18 сесії сьомого скликання Сумської обласної ради від 02.03.2018 «Про внесення змін до програми охорони навколишнього природного середовища Сумської області на 2016-2018 роки», за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища профінансовано та виконано заходи з виготовлення та встановлення  інформаційних та охоронних знаків на території загальнозоологічного заказника місцевого значення «Куданівське болото», що розташоване у межах території села Куданівка.

Загальна площа загальнозоологічного заказника місцевого значення «Куданівське болото» складає 79.68 га. В ході виконання робіт було виготовлено та встановлено дев’ять інформаційний та охоронних знаків, а саме:

  • інформаційний щит, на якому зображено картографічну схему розміщення природоохоронного об’єкту, його розміри, функцію об’єкта, правила поведінки (1 одиниця). Габаритні розміри – 841х1189 мм;
  • інформаційно-охоронний знак, що містить відомості про назву, категорію та основні вимоги охорони території заповідного фонду (2 одиниці). Габаритні розміри- 841х594 мм.;
  • межевий охоронний знак, що встановлюється на межі об’єкту заповідного фонду і несе інформацію про категорію заповідного об’єкту (6 одиниць).
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *