Працювала спостережна комісія

21 червня у стінах Лебединської міської ради відбулося чергове планове засідання спостережної комісії. Під час роботи до відома членів комісії була доведена інформація про стан інформування громадськості через засоби масової інформації про діяльність спостережної комісії, яка базується на принципах гласності, демократичності, добровільності, відкритості та прозорості, що є предметом висвітлення у ЗМІ. Одним із завдань, покладених на комісію є інформування громадськості про свою роботу. Протягом  І півріччя 2018 року 5 інформаційних повідомлень було розміщено на офіційному сайті Лебединської міської ради, 5 інформаційних повідомлень прозвучало в ефірі радіомовлення «Світанок», 1 публікація – у міськрайонній газеті «Життя Лебединщини». На офіційному сайті Лебединської міської ради було розміщено 15 матеріалів та 3 матеріали, опублікованих у міськрайонній газеті «Життя Лебединщини», які стосувалися профілактичної роботи та громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання, а також проведення тематичних заходів з цими особами Лебединським районним відділом з питань пробації. Було розміщено 5 інформацій, що стосуються роботи Лебединського відділення поліції та 3 інформації, що стосуються роботи Роменської місцевої прокуратури.

У рамках організації виконання заходів щодо правової освіти населення, на офіційному сайті міської ради опубліковано 6 інформацій відділу освіти та Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо профілактичної роботи зі «складними» підлітками.

Під час роботи комісії проводилась профілактично-виховна робота із особами, які перебувають на обліку Лебединського районного відділу з питань пробації  Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *