Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута»

21 квітня 2018 року творчі колективи відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради взяли участь у Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», який проходив у місті Суми.

Наші земляки гідно представили рідне місто на змістовному і масштабному заході, у якому близько 100-та учасників з усіх куточків Сумщини виборювали звання кращих в 6-ти номінаціях – від фольклорної до рок музики. Лебединці демонстрували талант і майстерність в номінаціях: «Солісти – вокалісти» –  представниця дитячого вокального ансамблю «Феєрія» (керівник Олена Червяк) Влада Колесник, представниця народної аматорської  вокальної студії «Овація» (керівник Юрій Бондар) Олена Демиденко, представниця Лебединської дитячої школи мистецтв (керівник Алла Балабан) Єлизавета Зелінська та представниці вокального  гуртка «Зорепад» (керівник Станіслав Фоменко)  Анастасія Баль і Людмила Орел. У номінації «Малі вокальні форми» – вокальний дует народної аматорської  вокальної студії «Овація» (керівник Юрій Бондар) у складі Людмили Порядинської та Тетяни Бондар. А також в номінації «Вокальні ансамблі» лунали пісні у виконанні народного аматорського ансамблю акустичної музики (керівник Олена Демиденко).

За результатами  конкурсу усі учасники заходу отримали Дипломи за участь, а солістки МЦКД і ДШМ Анастасія Баль, Людмила Орел,  Єлизавета Зелінська та аматорський ансамбль  акустичної музики  потрапили до найближчого резерву фестивалю, посівши другі місця. 

Відділ культури і туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *