Підведено підсумки акції «Серце до серця»

Вже 13-тий рік поспіль благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» збирає кошти для закупівлі обладнання у обласні дитячі лікарні країни. Лебединці не лишаються осторонь доброї справи і теж допомагають, хто чим може.

Цьогорічна ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» має назву «Почуй світ!», на кошти зібрані під час якої буде придбано медичне обладнання для лікування дітей з вадами слуху.

23 квітня волонтери навчальних закладів міста зібралися, щоб підрахувати скільки грошей було зібрано. Заступник міського голови Олена Кірєєва висловила слова вдячності волонтерам, небайдужим лебединцям, які мають добре серце і долучилися до збору коштів, адже ніхто у цьому світі ні від чого не застрахований, сьогодні допоможеш ти, а завтра – тобі.

Координатор акції – начальник відділу молоді і спорту Костянтин Забуга, зазначив, що ці кошти будуть перераховані для закупівлі медичного обладнання для Сумської області для лікування дітей з вадами слуху.

Спільними зусиллями волонтерів усіх навчальних закладів міста та небайдужих лебединців вдалося зібрати 17 185, 82 грн.  Із загальної суми 6000 грн. було вирішено перерахувати двом діткам, які навчаються у ЗОШ № 5 та опинилися у скрутних життєвих обставинах, зокрема, частково втратили житло внаслідок пожежі.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *