Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять

Сезон прибирання у розпалі, місто чистішає, чепуриться, стає естетично привабливішим.

Працівники комунального підприємства «Комбінат благоустрою», працівники інших установ, підприємств, організацій, приватні підприємці,  загалом усі екологічно свідомі лебединці прикладають зусиль, аби територія міста була прибраною, виглядала по-господарськи доглянутою.

Втім, багато жителів нашого рідного Лебедина абсолютно позбавлені відчуття прекрасного, адже дозволяють собі смітити у себе ж під носом. Ні для кого не секрет, що багато ділянок міста перетворилися на стихійні сміттєзвалища, які із року в рік прибираються комунальниками, але з’являються знову.  Особливо полюбляють лебединці викидати непотріб поблизу річки Вільшанки, під мостами на вулицях Кобижча, Довгалівка, Шевська та в інших, не призначених для цього місцях. А потім ремстувавати, мовляв, який безлад коїться. Так ось тут і згадується стара приказка, яка і на сьогодні, на жаль,  не втрачає своєї актуальності: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.»!

Як приклад ось територія біля мосту на вулиці Довгалівці – до і після прибарання комунальниками.

До

Після

До

Після

 

До

 

Після

До

 

Після

До

Після

  

Свіжоприбрана територія під мостом на вул. Кобижча

Варто зазначити, що викидання сміття у невизначеному для цього місці є адміністративним правопорушенням та карається штрафом, а вже зовсім скоро у місті будуть встановлені камери відеоспостереження, що значно спростить процедуру пошуку порушників.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *