Чергові перемоги лебединських панкратіоністів

З 12 по 14 квітня у Тернополі відбувся чемпіонат України з панкратіону та греплінгу. Наші лебединські бійці панкратіону повернулись із змагань з черговими перемогами. Близько 400 спортсменів з різних куточків України показували свою майстерність та волю до перемоги. Серед 50 спортсменів – представників Сумщини, 7 – з міста Лебедина. Під час змагань найкращий результат показала Марина Любімова, яка у ваговій категорії до 49 кг стала чемпіонкою України. Срібло у Вікторії Ситник (58 кг), Олександра Мельника (59 кг), а бронзовими призерами стали Оксана Леоненко (45 кг), Володимир Фалько (57 кг) та Дмитро Вакуленко (66 кг). Єгор Лебеденко у ваговій категорії до 47 кг виборов четверте місце. Команду до відповідальних змагань готували тренери Сергій Гавриш та Владислав Шевченко.

Спортсмени та їх тренери дякують міському голові Олександру Бакликову за надану підтримку і можливість взяти участь у престижних змаганнях. 

Довідково. Панкратіон – відроджений давній олімпійський вид єдиноборства, який поєднує у собі елементи боротьби і кулачного бою. Греплінг – вид спортивного єдиноборства, який поєднує у собі техніку всіх борцівських дисциплін, з мінімальними обмеженнями по використанню больових і задушливих прийомів.

Наразі наші спортсмени готуються до наступного турніру, який відбудеться вже цими вихідними у місті Ромни – одразу 25 лебединців планують взяти участь у чемпіонаті Сумської області.

Бажаємо нашим борцям і їх тренерам результативної підготовки та чекаємо з перемогами та новими титулами!

Інформацію надано відділом молоді та спорту.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *