Розважальний захід для людей з особливими потребами

17 квітня за підтримки депутата Лебединської міської ради Оксани Показанець у приміщенні дитячого кафе «Кіндер клуб» відбувся розважальний захід для дітей з інвалідністю, організований громадською організацією  «Лебединська міська організація інвалідів».

У теплій, майже сімейній, атмосфері люди з особливими потребами мали змогу поспілкуватися між собою за чашечкою чаю чи лимонаду, поринути у казку разом з героями мультфільму «Маша і ведмідь», у яких перетворилися учениці-волонтери ЗОШ № 1, отримати сувеніри на згадку – горнятка та солодощі, придбані громадською організацією «Лебединська міська організація інвалідів» за спонсорської допомоги приватного підприємця Анатолія Корнієнка.

Дотепними жартами, влучною пародією на одне із популярних телевізійних шоу розвеселили учасників заходу студенти-першокурсники КНЗ СОР Лебединське медичне училище ім. проф. М.І. Сітенка. Розважали студенти-медики і вокальними здібностями та декламуванням власних віршів. А культорганізатор медичного училища Любов Ларіна подарувала солодкі смаколики та симпатичну м’яку іграшку на згадку кожному особливому гостю.

 

Як зазначають організатори, під час подібних заходів люди з особливими потребами мають змогу соціалізуватися, що має позитивний на них вплив.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *