Традиційна зустріч з нагоди Стрітення Господнього

15 лютого християни відзначають одне із 12  найголовніших свят року – Стрітення Господнє. Не залишилися осторонь даного свята працівники та підоблікові Лебединського районного відділу з питань пробації Північно – Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, які з нагоди свята відвідали місцевий  православний храм та зустрілися з благочинним Лебединського церковного  округу настоятелем Вознесенкьсого храму протоієреєм Романом Андрухів. Подібні зустрічі вже стали доброю традицією.

Зустріч розпочалася з теплого привітання Отця Романа, який повідав присутнім цікаві факти походження свята, його значення для християн, про важливість «посту» для кожної людини, про необхідність віри. Щоб не порушувати традиції священник храму пригостив присутніх чаєм та солодощами в приміщенні Воскресної школи.

Так непомітно, в теплій дружній обстановці промайнуло майже дві години спілкування  підоблікових із отцем Романом. Обговорювали дуже багато різноманітних тем, які цікавили присутніх.  Гості задавали і задавали господареві запитання, і на всі відповіді у священника знаходилися змістовні відповіді.

На завершення зустрічі настоятель церкви закликав кожного задуматися над своїм життям, не забувати робити добрі вчинки, любити та поважати ближнього свого. Ніколи не пізно покаятися, стати на праведний шлях,  віднайти  віру в душі та посіяти добро в серці, яке обов’язково дасть свої плоди.

Фахівець Лебединського районного

відділу з питань пробації

Вікторія Павлішена.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *