Романтичний фотоконкурс до Дня Святого Валентина

14 лютого у світі відзначають День закоханих. І хоч для українців це свято нове, втім вже багатьом полюбилося. День святого Валентина – це ще один привід обмінятися подарунками, квітами, поцілунками, «валентинками». Це добра нагода вкотре сказати один одному про почуття.

А як сказати? То вже ваша творчість. Наприклад, у Лебедині до Дня Святого Валентина провели фотоконкурс «Я тебе люблю», де всі бажаючі могли через фото поділитись з глядачами секретами міцних тривалих стосунків.

Загалом, участь у конкурсі взяли 11 чарівних пар із міста Лебедина та Лебединського району, що представили 39 фотографій. Серед учасників конкурсу були, як ще зовсім юні закохані, так і пари, яких об’єднує любов понад 50 років. Втім, це лише додавало різноманіття конкурсній програмі.

14 лютого 2018 року на відкриття виставки фотосвітлини учасників конкурсу до Лебединського міського художнього музею ім. Б.К.Руднєва із задоволення прийшли, як самі «моделі» так і гості. У кожної закоханої пари була своя історія знайомства, де і як вони зустріли один одного, чи було це випадковістю чи свідомим вибором… Цими історіями вони і ділилися під час зустрічі.

Однією з таких пар були Ніна і Михайло Гордієнко. Вони розповідають, що разом прожили 55 років, а одружилися, саме 14 лютого 1963 року. Пропозицію взяти участь у фотоконкурсі сприйняли з усмішкою і з задоволенням погодились. З нагоди оксамитового весілля їх також привітали численні гості, серед яких були Тетяна Чуйко, Раїса Таран, а також учні Лебединської ЗОШ №1, що підготували їм подарунки.

Неймовірну історію розповіла дочка Валентини та Григорія Коростіль із села Рябушки, що разом вже 36 років, із яких 34 – у боротьбі із тяжкою хворобою, протистояти якій допомагає кохання один до одного.

Надзвичайно цікаві та романтичні історії розповіли Тетяна Чуйко, Світлана і Олександр Ткаченко, Галина і Олександр Капуста, онука Наталії та Івана Кулик із села Межирич.

Цікаві та креативні фотографії представили й молодші учасники конкурсу. Серед них: фотограф Анастасія Авраменко, учні Лебединської ЗОШ №1, №3, №5 та СШ №7.

З виставкою фотосвітлин учасників конкурсу можна буде познайомиться до 1 березня 2018 року в Лебединському міському художньому музеї ім. Б.К.Руднєва за адресою: м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. для довідок 2-18-81. Сайт – http://artmuseum.lebedyn.org/

За результатами конкурсу всі учасники отримали Дипломи міського голови та пам’ятні подарунки. За рішенням Конкурсного журі місця були розподілені наступним чином:

в основній конкурсній програмі
І місце – Анастасія Авраменко;
ІІ місце – розділили між собою родина Світлани та Олександра Ткаченко та Лебединська ЗОШ №5;
ІІІ місце – родина Галини і Олександра Капуста;

в номінації «Історія кохання»
І місце – родина Ніни та Михайла Гордієнка;

в номінації «Лебедина вірність»
І місце – родина Валентини та Григорія Коростіль;
ІІ місце – Людмила Іванівна Кулик;

в номінації «На крилах кохання»
І місце – родина Тетяни і Павла Чуйко;
ІІ місце – СШ №7;

в номінації «Від дружби до кохання…»
І місце – ЗОШ №1;

в номінації «Родинна любов»
І місце – ЗОШ №3.

Атмосферу свята доповнили музичні подарунки вихованців Лебединської дитячої школи мистецтв: серенада на скрипці Маргарити Бойко (акомпаніатор Олег Балабан), композиція на фортепіано «Серце поета» Андрія Бійчука, пісня на італійській мові Лізи Зелінської; та гітара солістки міського центру культури і дозвілля Олени Листопад.

 «Мені виставка і конкурс дуже сподобалися. Я навіть вражена. Стільки почуттів довкола. Коли ти бачиш стільки пар, які реагують один на одного – дійсно свято. Яскраво, абсолютно без сірості і буденності. Це справжнє свято» – ділиться своїми враженнями Тетяна Чуйко.

Організатори фотоконкурсу – художній музей та міський відділ культури і туризму дякують усім, хто приймав участь у конкурсі за активність та креативність. Приймайте й надалі участь в наших конкурсах та отримуйте приємні подарунки!

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *