Робота комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям

8 лютого під час робочого засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглядались заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але не проживають за даною адресою. У результаті голосування, члени комісії ухвалили надати дозвіл для призначення житлової субсидії, в порядку виключення,  5 таким громадянам.

Також члени комісії ухвалили надати дозвіл на призначення субсидії, в порядку виключення, 1 особі, які не зареєстрована, але фактично проживає у житловому приміщенні на підставі договору оренди.

Під час роботи комісії було також розглянуто заяву щодо призначення житлової субсидії у разі відсутності відомостей про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб  та призначення житлової субсидії громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і не змогли своєчасно звернутись за призначенням субсидії. Після вивчення деталей справи членами комісії було ухвалено надати дозвіл 1 особі.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *