Мій рідний край, моя земля – красива і велична

На початку кожного року відділ культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради проводить традиційні урочистості, присвячені створенню Сумської області. «Мій рідний край, моя земля – красива і велична»  – захід саме з такою назвою був організований  у приміщенні концертної зали міського центру культури і дозвілля (м-н «Черемушки») працівниками  відділу культури і туризму спільно з вчителями Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5  для учнів школи та всіх дітей міста.

 

Під час урочистостей учасники заходу в цікавій і нестандартній формі ознайомились з історією створення Сумської області, основними історичними віхами її утворення, головними районними центрами Сумщини, її інфраструктурою, населенням, тощо. Учасники урочистостей прийняли участь у святковій інтерактивній вікторині про Сумщину та отримали пам’ятні сувеніри на згадку про захід.

На святі лунали вітальні, патріотичні пісні у виконанні солістки народної аматорської вокальної студії «Овація» міського центру культури і дозвілля  Олени Демиденко, а також віршовані твори про рідне місто, Батьківщину, Сумщину у виконанні учасника літературного любительського об’єднання «Ліра» Максима Удода та учнів ЗОШ №5.

Матеріал надано Лебединським міським центром культури і дозвілля.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *