Тиждень права

З метою підвищення загального рівня правової культури, виховання у суб’єктів пробації поваги до закону і прав людини, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права нещодавно працівниками Лебединського районного відділу з питань пробації спільно з працівниками Лебединського бюро правової допомоги на базі бюро правової допомоги був проведений інформаційно – просвітницький захід на тему: «Правова освіченість – основа сучасного суспільства».

Даний захід був спрямований на розширення знань підоблікових про права, свободи та обов’язки людини та громадянина, формування у них правової свідомості, вироблення звички правомірної поведінки, подолання в свідомості помилкових поглядів та переконань.

Кожен з нас має певні права, але реалізовуючи свої права ми всі не повинні порушувати права громадян, які живуть поряд з нами і теж мають права. Ми повинні поважати один одного, з повагою відноситися до законів країни в якій живемо не порушуючи їх. Крім цього слухачам було наголошено на тому, що крім прав кожна людина має певні обов’язки, про які не слід забувати.  Учасники заходу отримали багато цікавої та корисної інформації, яка необхідна кожному громадянину в сучасному житті.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно – Східного міжрегіонального управління виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *