День місцевого самоврядування

Помилково вважати, що День місцевого самоврядування – свято лише тих, хто працює в органах місцевої влади та депутатів. Але, це день і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад. Місцеве самоврядування — це потужний корпус. Це справді народна влада – влада для громади і в інтересах громади.

7 грудня уся Україна всяткувала це чудове свято. Лебедин, не став винятком. Але як це було? Давайте поглянемо…


У стінах Лебединського міського центра культури і дозвілля відбувся святковий концерт. Усі бажаючі могли насолодитися виступами талановитих артистів.
Міський голова привітав усіх присутніх та особисто нагородив за сумлінну працю, високий професіоналізм грамотами і подяками міського голови:  Гримайло Тетяну Олександрівну, члена виконавчого комітету Лебединської міської ради, спеціаліста І категорії відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради; Карпенко Оксану Валеріївну, депутата Лебединської міської ради сьомого скликання; Кир’яненка Степана Олександровича – начальника відділу по будівництву управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради; Фоменка Станіслава Григоровича – виконуючого обов’язки начальника відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради; Чичину Людмилу Андріївну – начальника фінансового управління Лебединської міської ради.

Делегація представників місцевого самоврядування Лебедина долучилася до обласних урочистостей з нагоди свята. У концертній залі Сумської обласної філармонії колег з усієї області зі святом привітали заступники голови обласної ради Анатолій Річкаль та Тетяна Головко, заступник голови обласної державної адміністрації Микола Подопригора та нагородили грамотами та подяками Сумської обласної ради кращих із кращих. Депутат Лебединської міської ради сьомого скликання, директор Лебединської дитячо-юнацької спортивної школи Юрій Савеко в урочистій обстановці був нагороджений грамотою Сумської обласної ради за значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну депутатську позицію, багаторічну працю на благо розвитку територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *