Лебединці відсвяткували День Конституції України

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією у сучасній історії нашого народу. Верховна Рада України, спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу, одним із основних принципів якої є забезпечення прав та свобод людини і громадянина. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Цьогоріч цей надважливий документ, що береже права і свободи мільйонів наших співвітчизників, відзначає свою 21 річницю.

З нагоди свята на урочистий мітинг у парку ім. Тараса Шевченка зібралася громадськість міста, посадові особи виконкому міськради аби усім разом відсвяткувати цей визначний день.

Міський голова Олександр Бакликов привітав присутніх зі святом, підкресливши, що Конституція України – один із найкращих зразків Основного Закону держави у всьому світі.

Під звуки запальних пісень у виконанні артистів міського центру культури і дозвілля лебединці та гості міста вітали один одного з чудовим святом, що є символом абсолютної цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *