Лебедин зустрічав учасників Всесвітнього бігу заради гармонії

27 червня лебединці на чолі з міським керівництвом на межі міста зустріли учасників естафети “Біг заради гармонії”.

Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів дружби і гармонійного співіснування народів у світі.

Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 155 країнах світу протягом останніх 30 років. Всесвітній біг заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність. Особлива увага приділяється залученню дітей, юнацтва і молоді до активних занять фізичною культурою і спортом. Організатори естафети в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.

Учасники естафети пропонують добру волю людям  в усьому світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному. Учасником естафети може стати кожен – вік і фізична підготовка не мають значення. Кожен може пронести факел маршрутом естафети чи просто потримати його з думкою про мир і гармонію у світі. Організатори естафети в Україні своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.

18 червня бігуни української команди стартували у Запоріжжі. Команда рухалася теренами Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської та Сумської областей.

Естафета організована міжнародною мережею волонтерів, яких надихає бачення сповненого гармонією і спокоєм світу, запропоноване всесвітньо відомим громадським діячем Шрі Чинмоєм.

А фінішували учасники естафети вже наступного дня – у День Конституції 28 червня у Сумах.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *